935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

Sensibilització musical per mares/pares i nadons de 2 a 12-14 mesos aproximadament

Les sessions s’adrecen a mares/pares i/o familiars amb nadons d’entre 2 i 12 mesos d’edat, que vulguin gaudir amb els seus fills de la música, cantant, ballant i tocant instruments. Convidem a les mares a cantar als seus fills, ja que la seva veu és el so que millor pot influir en ells, tenint l’habilitat de calmar-lo i estimular-lo des que estava al ventre. Ens acompanyem també d’instruments explorant diferents ritmes, melodies i harmonies de la música popular, clàssica i del món; moltes vegades sense lletra, utilitzant síl·labes que estan a l’abast de l’expressió vocal dels petits i dels grans! qui, despreocupats per la lletra, poden alliberar-se al joc musical. ¡Sense prejudicis sobre com cantem! També utilitzem cançons adaptades a aquesta etapa evolutiva, que ajudin a potenciar el vincle, nomenin parts del cos, ajuden a la relaxació, o l’alegria de cantar en grup i acompanyar amb instruments. Són també un recurs que brindo als pares per la criança.
La proposta és d’un curs de 9sessions de durada, per recórrer un procés en grup construint un clima de contenció per conèixer-nos, compartir, i permetre aprofitar al màxim els beneficis que ens brinda la música. Afavoreix i estimula la sensibilitat musical, a més de potenciar el desenvolupament psicomotriu del nen; i propicia un ambient càlid per gaudir del vincle mare-fill, tan important en aquesta etapa.
 – Calendari de les sessions: properament actualitzarem les dates. (Setembre 2017)
– Horari de les sessions: properament actualitzarem l’horari.
Preu:  properament actualitzarem les tarifes (activitat trimestral)
 

Inscripcions i consultes Música en Família

6 + 1 =

En introduir les dades en aquest formulari, accepta haver llegit i estar d’acord amb l’avís legal.

Música en família

(nens de 14-16 a 36 mesos aproximadament)

És un curs de música en família on, alhora que es realitzen activitats i jocs musicals, el nen donarà els seus primers passos a l’anglès! L’activitat musical és en si mateixa potenciadora de diferents aspectes del desenvolupament psicomotriu dels nens: a nivell cognitiu, motriu, emocional i de la socialització. La proposta de música en anglès no es refereix a classes d’anglès per a nens, sinó més bé, a una dinàmica de joc musical en la qual el nen aprèn a poc a poc imitant els sons verbals que escolta, de la mateixa manera que aprèn el llenguatge en la seva llengua materna. A través de jocs musicals, cançons, dinàmiques amb instruments, ball i moviment; els nens petits van repetint sons, paraules i associant el seu significat, a través del joc corporal i gestual; que és el dominant en aquesta etapa. Durant el taller es parla i es canta en anglès (bàsic), però es busca que els nens incorporin els conceptes a partir de la imitació i el gaudir de l’activitat lúdic-musical.

Les activitats estan adaptades a l’edat d’entre 18 i 24 mesos. No cal comptar amb nivell alt d’anglès, simplement venir a divertir-se i estar obert a aprendre a poc a poc! La proposta és d’un curs de 10 sessions de durada, per recórrer un procés en grup construint un clima de contenció per conèixer-nos, compartir, i permetre aprofitar al màxim els beneficis que ens brinda la música.

– Calendari de les sessions: Próximamente actualizaremos las fechas. (Septiembre 2017)
– Horari de les sessions: Próximamente actualizaremos horarios.
Preu:  Próximamente actualizaremos precios. (Actividad trimestral)