935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

L’Ombeliqo obre Escoleta al Setembre!

L’Ombeliqo obre Escoleta al Setembre!

Places cobertes. Oberta la llista d’espera.

IMG_1746 (1)IMG_1656 (1)IMG_1593

Hola famílies!

Com molts sabreu, ja fa poc més de sis mesos que el nou l’Ombeliqo va obrir les seves portes. Després d’aquest temps i valorant les propostes i necessitats d’algunes de les famílies que heu anat venint al nostre espai, ens fa molta il·lusió comunicar-vos que al setembre obrim escoleta.

L’escoleta de l’Ombeliqo, com a continuació de l’Espai de Joc: Nadó que hem tingut fins al moment, és un servei pensat per aquelles famílies que busquen un espai familiar, proper i adaptat per als seus petits/es. L’objectiu dels professionals que hi treballem, és generar la confiança necessària per deixar a càrrec d’altres persones part de l’educació dels vostres fills/es. Per tant, oferim un espai obert a les famílies, on tot gira entorn el nen o nena, a les seves necessitats i particularitats. Volem que els més petits/es es trobin a gust i les famílies tinguin la tranquil·litat que els seus fills estan ben atesos. Per fer tot això possible, tindrem un màxim de 8 places, amb una educadora referent i personal de reforç.

Què trobareu:

 • Un espai i uns materials adaptats als més petits, pensats perquè els nens i les nenes desenvolupin la seva autonomia i siguin els protagonistes dels seus aprenentatges a l’hora que realitzen diferents activitats de joc.
 • La figura d’una educadora especialitzada que estarà pendent dels infants en tot moment, vetllant pel seu benestar i establint una relació d’afecte i tendresa.
 • Acompanyament basat en l’educació viva i activa, respectant l’autonomia, la individualitat de cada nen/a i els seus temps d’aprenentatge; que es centren en les necessitats dels mateixos infants, dels seus interessos i processos de creixement.
 • Activitats. Les famílies rebran una programació mensual de les activitats que farem a l’escoleta. Són propostes que podran variar sempre en funció de les necessitats del grup. Es treballarà a partir de les següents propostes:

o    Psicomotricitat vivencial: activitats d’expressió a través del moviment lliure, descoberta del propi cos, manipulació d’objectes quotidians, etc.

o    Emocions: Activitat dirigda per una persona especialitzada en el treball de les emocions amb infants. Adaptant l’activitat a cada edat, s’introdueix als més petits en el món de les emocions, a identificar-les i expressar-les.

o    Art: Descoberta a través de tècniques d’expressió artística.

o    Joc lliure i espontani: S’adapta l’espai a les edats dels infants, perquè puguin gaudir d’un material adequat per ells i elles.

o    Joc d’experimentació: Joc heurístic.

o    Joc de descoberta (la panera dels tresors): Indicada pels més petits de la casa, es posen a disposició dels bebès materials amb diverses formes, colors, textures i propostes sonores.

L’horari de l’escoleta és de 9h a 13h, de dilluns a divendres, amb flexibilitat a l’hora d’entrada i sortida. Les famílies que ho vulguin poden portar la carmanyola pel dinar. L’esmorzar està inclòs en el preu. Queden obertes les inscripcions que estaran assignades en funció de l’ordre de reserva de plaça.

Per més informació sobre tarifes i visites, podeu contactar amb nosaltres a través del correu (hola@lombeliqo.es) i/o al telèfon (722 300 111) .

Una abraçada,

Marta i Sara

4 Comments

 1. Hola, m.agradaria saber horaris i preus d l.escoleta de l.ombeliqo pel setembre. I si sha d fer alguna pre inscripcio. Moltisimes gracies

 2. Genial noticia!! moltes felicitats noies!!

 3. Bones, a mi tb m’@gradaria saber preus.

  Gracies

 4. Hola!
  Envia un correu electrònic a hola@lombeliqo.es i et faig mail amb la informació!
  Gràcies

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *