935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

Joguines que enamoren

Logotip-lOmbeliqo

JOGUINES QUE ENAMOREN

El joc i la joguina és un concepte clau en el transcurs de la infància. Cada vegada ens qüestionem més què serà més adient pel benestar i desenvolupament dels nostres petits, descobrim necessitats i amb elles opcions de joc que per molts/es ens eren desconegudes. Més enllà de les joguines tradicionals, trobem propostes que no deixen de sorgir d’idees essencials i primàries sobre el joc: descoberta, experimentació, materials d’origen natural, moviment, exploració dels sentits, autoconeixement, etc.

Darrera de cada compra hi ha qüestions relacionades amb la utilitat, finalitat, necessitat, objectius i beneficis del producte. A l’Ombeliqo ens em fet aquestes mateixes preguntes que ens han portat a reunir una selecció del que nosaltres considerem essencial en una joguina:

1.       Que es respecti el procés del nen/a: no “forçar” res impropi de l’edat, no exercir pressió sobre les capacitats de l’infant i que sigui el nen/a el/la que condueixi el joc i no la joguina la que indica el que fer al nen/a.

2.       Ús de materials responsables:  materials adequats a la primera infància, fàcils de manipular i amb els certificats de qualitat necessaris. Productes fets artesanalment amb unes condicions laborals òptimes. Ús de materials naturals, ecològics i no tòxics.

3.       Que desperti l’interès del nen/a i en efecte el desenvolupament de les seves capacitats: que els convidi a explorar, experimentar, imaginar, manipular, descobrir…

Així doncs, a continuació fem una petita mostra de les joguines que podreu trobar a la botiga de l’Ombeliqo, enfocades principalment a la primera infància. Joguines que, igual que ens ha passat a nosaltres, estem segures us enamoraran.

presentacion1presentacion2                                                                                           presentacion3presentacion4presentacion6Aquest ha estat un recull de part de les joguines que podràs trobar a la nostra botiga. No deixis escapar la teva que aquest any els Reis ens faran més d’una visita! Disponibles a la botiga física i online. Esperem pugueu gaudir d’elles igual que ho fem nosaltres.

Gràcies,

Marta i Sara

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *