935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

Ioga postpart

Aquestes classes van dirigides a mares amb els seus nadons (fins a 1 any) que volen recuperar-se del part i acompanyar al seu beu creixent amb amor, respecte i confiança.

Els objectius del treball amb mares i nadons són tornar a tonificar suaument el cos que ha viscut una transformació enorme i crear una nova consciència corporal per poder gaudir la maternitat amb salut, amor i alegria, creant una connexió amorosa i respectuosa entre tots dos.


El ioga tonifica i activa el sistema nerviós, digestiu i circulatori, tonifica la musculatura i permet que l’energia vital torni a fluir.

Posem especial atenció a recuperar el sòl pèlvic.
En aquest treball la respiració és molt important no només com a suport en els exercicis sinó com a tècnica iòguica en si mateixa. Estirant i respirant, les mares recuperen la seva flexibilitat i arriben a deixar anar tensions acumulades.
Els exercicis del ioga, un sistema holístic, ens ajuden a equilibrar-nos tant física com mental i emocionalment, i a connectar amb la nostra força interior, creativitat i intuïció.


En aquestes classes vam obrir un espai on la dona pot escoltar-se i sentir-se en el seu nou rol com a mare afermant amb seguretat i confiança en les seves capacitats inherents.

La criança requereix una gran capacitat de compromís i entrega. Amb una ment oberta, creativa i flexible podem acompanyar al nostre / es fills / es des de la llibertat, el respecte i la coherència, creixent junts.
Treballem amb moviments i postures (asanes) adaptades al postpart, tècniques de respiració (pranayames), dinàmiques per a la recuperació del sòl pèlvic, cant de mantres, visualitzacions i la pràctica de la meditació.
A més incloem el massatge del nadó per millorar la circulació sanguínia i la comunicació entre mama i nadó.

Horaris:

Tarifes: 15€ sessió, 45€ al mes (mesos 4 setmanes), 35€ (tres setmanes) i 56€ (cinc setmanes)

Bono de 10 sessions a gastar en tres mesos, 100€

Sessions d’1h i 15′ aproximadament.

Inscripcions i consultes ioga postpart

13 + 9 =

En introduir les dades en aquest formulari, accepta haver llegit i estar d’acord amb l’avís legal.

Yoga postparto

Estas clases van dirigidas a madres con sus bebes (hasta 1 año) que quieren recuperarse del parto y acompañar a su bebe creciendo con amor, respeto y confianza.

Los objetivos del trabajo con mamas y bebes son volver a tonificar suavemente el cuerpo que ha vivido una transformación enorme y crear una nueva conciencia corporal para poder disfrutar la maternidad con salud, amor y alegría, creando una conexión amorosa y respetuosa entre ambos.

El yoga tonifica y activa el sistema nervioso, digestivo y circulatorio, tonifica la musculatura y permite que la energía vital vuelva a fluir. Ponemos especial atención a recuperar el suelo pélvico.

En este trabajo la respiración es muy importante no sólo como soporte en los ejercicios sino como técnica yoguica en sí misma. Estirándose y respirando, las mamas recuperan su flexibilidad y llegan a soltar tensiones acumuladas.

Los ejercicios del yoga, un sistema holístico, nos ayudan a equilibrarnos tanto física como mental y emocionalmente, y a conectar con nuestra fuerza interior, creatividad e intuición.

En estas clases abrimos un espacio dónde la mujer puede escucharse y sentirse en su nuevo rol como madre afianzándose con seguridad y confianza en sus capacidades inherentes.

La crianza requiere una gran capacidad de compromiso y entrega. Con una mente abierta, creativa y flexible podemos acompañar a nuestro/as hijo/as desde la libertad, el respeto y la coherencia, creciendo juntos.

Trabajamos con movimientos y posturas (sanas) adaptadas al postparto, técnicas de respiración (pranayamas), dinámicas para la recuperación del suelo pélvico, canto de mantras, visualizaciones y la práctica de la meditación.
Además incluimos el masaje del bebé para mejorar su propiocepción, la circulación sanguínea y la comunicación entre mama y bebé.

Horarios:

Tarifas: 15€ sesión, 45€ al mes (meses 4 semanas), 35€ al mes (meses de 3 semanas) y 56€ (meses de 5 semanas)

Bono de 10 sesiones (Utilizar en tres meses) 100€

Sesiones de 1h y 15′ aproximadamente