935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

Ioga per a embarassades

Les classes de ioga per a embarassades van dirigides a dones que volen viure el seu embaràs d’una manera conscient, gaudint d’aquest estat de plenitud i creativitat amb confiança i alegria sentint-se part activa d’aquest procés.


L’objectiu d’aquest treball és acompanyar-te durant el procés de l’embaràs oferint eines per poder viure-ho amb consciència, serenitat, confiança i alegria.


La pràctica del ioga t’ajudarà com a futura mama a conn
ectar amb el teu propi cos i la teva força interior, a fer-te conscient dels canvis que s’estan donant durant aquest procés de profunda transformació. T’ajuda a establir una connexió amb el nadó en el teu ventre i a preparar el teu cos i ment per al moment del naixement i la criança.


A més prevé i alleuja les molèsties físiques pròpies de la gestació, millora la circulació sanguínia i digestió. E
nforteix el sistema nerviós i millora la capacitat respiratòria.


Tant el coneixement corporal com emocional que aporta el ioga, t’ajudaran a viure la gestació de forma saludable i conscient.


Creem un espai per trobar moments d’intimitat i profunda connexió amb el teu nadó que tant es necessiten.

Treballem amb moviments suaus i postures (asanes) adaptades a l’embaràs, tècniques de respiració (pranayames), dinàmiques per al sòl pèlvic, cants de mantres, visualitzacions i practiquem la meditació.

Horaris: Divendres 16.30h

Tarifes: 15€ sessió, 45€ al mes (mesos 4 setmanes), 35€ (tres setmanes) i 56€ (cinc setmanes)

Bono de 10 sessions a gastar en tres mesos, 100€

Sessions d’1h i 15′ aproximadament.

Inscripcions i consultes (ioga embarassades)

6 + 1 =

En introduir les dades en aquest formulari, accepta haver llegit i estar d’acord amb l’avís legal.

Yoga para embarazadas 

Las clases de yoga para embarazadas van dirigidas a mujeres que quieren vivir su embarazo de una forma consciente, disfrutando de este estado de plenitud y creatividad con confianza y alegría sintiendo al bebe parte activa de este proceso.

El objetivo de este trabajo es acompañarte durante el proceso del embarazo ofreciéndote herramientas para poder vivirlo con conciencia, serenidad, confianza y alegría.

La practica del yoga te ayudará como futura mama a conectar con tu propio cuerpo y tu fuerza interior, a hacerte consciente de los cambios que se están dando durante este proceso de profunda transformación. Te ayuda a establecer una conexión con el bebe en tu vientre y a preparar tu cuerpo y mente para el momento del nacimiento y la crianza.

Además previene y alivia las molestias físicas propias de la gestación, mejora la circulación sanguínea y digestión. Fortalece el sistema nervioso y mejora la capacidad respiratoria.

Tanto el conocimiento corporal como emocional que aporta el yoga, te ayudarán a vivir la gestación de forma saludable y consciente.

Creamos un espacio para encontrar momentos de intimidad y profunda conexión con tu bebé que tanto se necesitan.

Trabajamos con movimientos suaves y posturas (asanas) adaptadas al embarazo, técnicas de respiración (pranayamas), dinámicas para el suelo pélvico, cantos de mantras, visualizaciones y practicamos la meditación.

Horarios: Viernes 16.30h

Tarifas: 15€ sesión, 45€ al mes (meses 4 semanas), 35€ al mes (meses de 3 semanas) y 56€ (meses de 5 semanas)

Bono de 10 sesiones (Utilizar en tres meses) 100€

Sesiones de 1h y 15′ aproximadamente