935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

Activitat per nens i nenes a partir de 4 anys i les seves famílies.

Riure en família és una activitat basada en els principis de la risoteràpia per adults, amb la diferència que en aquesta, l’atenció es focalitza en l’infant. El procés que es viu en un taller de risoteràpia implica moltes vegades una transformació emocional i corporal que només pot sostenir un adult. És per això, que l’activitat de riure en família agafa els aspectes més lúdics de la risoteràpia (el joc, l’expressió corporal, la creativitat, el vincle…)

A l’Ombeliqo creiem que una de les maneres més maques de relacionar-se amb els infants és fer-ho a través del joc. Per aquest motiu, us oferim un espai on establir una relació propera, divertida i diferent amb els vostres fills/es. Una estona on els infants es trobaran més a prop dels seus pares/mares, i aquests es sentiran més nens/es que mai. Cal transmetre amb naturalitat la importància de riure, de passar vergonya, de deixar-se portar i de fer el “pallasso”, perquè no arribi aquell dia en el que creguin que el joc és només cosa de nens/es.

. Horari: Divendres cada quinze dies, de 17h a 19h.

. Tarifes: 18€ per nen/a i familia.(Preu per dos nens/es 22€ i tres nens/es 25€)

RIURE EN FAMÍLIA

Inscripcions i consultes Riure en Família

12 + 14 =

En introduir les dades en aquest formulari, accepta haver llegit i estar d’acord amb l’avís legal.

Actividad para niños y niñas a partir de 4 años y sus familias.

“Riure en família es una actividad basada en los principios de la Risoterapia para adultos, con la diferencia que en esta, la atención se centra en el/la niño/a. El proceso que vives en un taller de Risoterapia implica muchas veces una transformación emocional y corporal que sólo puede sostener un adulto. Por esta razón, la actividad de “riure en família” recoge los aspectos más lúdicos de la risoterapia (la expresión corporal, el juego, la creatividad, el vínculo…).

En l’Ombeliqo creemos que una de las maneras más bonitas de relacionarse con los/as hijos/as es hacerlo a través del juego. Por esta razón, ofrecemos un espacio en el que poder relacionarse de forma cercana, diferente y divertida con los más pequeños/as. Un lugar en que los niños/as se encontrarán más cerca de sus madres y padres, y estos se sentirán más niños/as que nunca. Es importante transmitir con naturalidad la importancia de reir, pasar vergüenza, dejarse llevar y hacer el “payaso”, para qué no llegue ese día en el que crean que el juego es sólo cosa de niños/as.

  • Horario: Viernes cada quince días, de 17 h a 19 h
  • Precio: 18 € por niño y su familia. (Precio por dos niños 22 € y tres niños € 25)