935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

 Espai Familiar (0 a 3 anys)

Espai de joc, relació i aprenentatge adreçat a famílies amb infants de 0-3anys.

Un espai on compartir una estona de joc amb materials adequats per al desenvolupament dels infants, en un entorn segur i creatiu on infants i acompanyants gaudeixen, exploren i es descobreixen mútuament.

Una estona on paral.lelament es pot conversar, compartir experiències i resoldre dubtes sobre temes de criança i educació acompanyats des de el respecte ( amb una mirada respectuosa) per una professional.

Setmanalment, posem a la vostra disposició el nostre espai amb material específicament seleccionat, que permet a l’infant explorar a través de l’acció lliure. Les propostes de joc van variant cada setmana, alternant-se en diverses opcions (joc heurístic, psicomotricitat, arteràpia, transvasaments, etc).

L’activitat està dirigida per una terapeuta especialitzada en temes de criança i en primera infància.

Horari: Dijous 10.30h – 12 h

Preu: 40€ mes

Inscripcions i consultes espai familiar

2 + 15 =

En introduir les dades en aquest formulari, accepta haver llegit i estar d’acord amb l’avís legal.

Espacio Familiar (0 a 3 años)

Espacio de juego, relación y aprendizaje dirigido a familias con niños de 0-3 años.

Un espacio donde compartir un rato de juego con materiales adecuados para el desarrollo de los niños, en un entorno seguro y creativo donde niños y acompañantes disfrutan, exploran y se descubren mutuamente.

Un rato donde paralelamente se puede conversar, compartir experiencias y resolver dudas sobre temas de crianza y educación acompañados desde el respeto (con una mirada respetuosa) por una profesional.

Semanalmente, ponemos a vuestra disposición nuestro espacio con material específicamente seleccionado, que permite al niño/a explorar a través de la acción libre. Las propuestas de juego van variando cada semana, alternándose entre varias opciones (juego heurístico, psicomotricidad, arteterapia, trasvases, etc).

La actividad está dirigida por una terapeuta especializada en temas de crianza y en primera infancia.

Horario: Jueves 10.30h – 12h

Precio: 40€ mes