935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

ESPAI DE JOC, Cafè

Espai pensat per a que mares, pares i/o cuidadors/es de nens de 0 a 3 anys, puguin gaudir d’una estona de joc amb els més petits en un entorn adaptat i en companyia d’altres famílies. La tarifa inclou un te/cafè per a l’adult.

Horari:

Dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 19.30 h.

Preu: 4€/nen, germans 6€

Dimarts alterns ESPAI DE JOC ESPECIAL (cal reserva prèvia) 6€ per infant.

Horaris espai de joc especial:

  • Dimarts 31/10 (especial joc heurístic) Joc d’experimentació en el que els/les més petits/es podran manipular i descobrir materials “inespecífics”, amb els que podran provar diferents moviments: posar, treure, obrir, tancar, tapar, destapar encaixar… Activitat recomanada per a infants de 12 a 24 mesos.
  • Dimarts 14/11 (especial psicomotricitat) Adaptació de l’espai amb materials propis del treball psicomotriu. Cabanes, matalassos, mocadors, capces, estructures psico, etc.
  • Dimarts 28/11 (especial Art – 2€ més per material) Es disposen diferents materials: pintures, papers, plastilina, estampació, etc.

ESPACIO DE JUEGO, Cafè

Espacio pensado para que madres, padres y/o cuidadores/as de niños/as de 0 a 3 años, puedan disfrutar de un rato de juego con los más pequeños en un entorno adaptado y en compañía de otras familias. La tarifa incluye un té/café para el adulto.

Horario:

Lunes, miércoles y viernes de 17.00 a 19.30h

Precio: 4€/niño, hermanos 6€

Los martes alternos ESPACIO DE JUEGO ESPECIAL (necesario reservar plaza), 6€ por niño/a.

Horario:

Horarios espacio de juego especial:

  • Martes 31/10 (especial juego heurístico) Juego de experimentación en el que los más pequeños/as podrán manipular y descubrir material (inespecífico), con el que probaran diferentes movimientos: poner, sacar,  abrir, cerrar, tapar, destapar, encajar… Actividad recomendada para niños/as de 12 a 24 meses.
  • Martes 14/11 (especial psicomotricidad) Adaptación del espacio con materiales propios del trabajo psicomotriz. Cabañas, colchones, cojines, cajas, estructuras de psicomotricidad, pañuelos, etc.
  • Martes 28/11 (especial Arte – 2€ más para material) Se disponen diferentes materiales: pinturas, papeles, estampación, plastilina, etc.