935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

Grup d’acompanyament a la criança 

Parlem de criança

Diu un antic proverbi africà que “Per a criar a un nen és necessària una tribu sencera” És quan tenim fills que comprovem la seva veracitat. Durant els primers mesos de la criança d’un bebè es solen tenir molts dubtes, preocupacions o inquietuds que de vegades no sabem amb qui compartir.

Si vols participar en un espai càlid, amè i proper, on podràs rebre informació veraç sobre criança, compartir dubtes, vivències o intranquil·litats, o simplement venir a fer tribu, conèixer a altres mares i/o pares que estiguin en el teu mateix moment vital i compartir durant una estona parlant de la criança del teu bebè, vine a l’Ombeliqo al nostre grup d’acompanyament a la criança de 10.30h a 12h. T’esperem!

A càrrec de: Iliana París. Psicòloga clínica especialitzada en Maternitat i Criança. Assessora de Lactància Materna y Doulah.

Horari: Els dijous de 10.30h a 12h.

Preu: 30€ al mes

(Grup de places limitades)

(Grup de places limitades)

Inscripcions i consultes espai familiar

3 + 14 =

En introduir les dades en aquest formulari, accepta haver llegit i estar d’acord amb l’avís legal.

Grupo de acompañamiento a la crianza

Hablemos de crianza

“Para criar a un niño se necesita de una tribu entera”, reza un antiguo proverbio africano. Y cuando tenemos hij@s comprobamos su veracidad. Durante los primeros meses de crianza de un bebé solemos tener muchas dudas, preocupaciones o inquietudes que a veces no tenemos con quien compartir.

Si quieres participar de un espacio cálido, ameno y cercano, donde podrás recibir información veraz sobre crianza, compartir dudas, vivencias o intranquilidades, o simplemente venir a hacer un poco de tribu, conocer a otras madres y/o padres que estén en tu mismo momento vital y compartir durante un rato hablando de la crianza de tu bebé, ven a l’Ombeliqo a nuestro grupo de acompañamiento a la crianza los jueves de 10:30 a 12:00. ¡Te esperamos!

A cargo de: Iliana París. Psicóloga clínica especializada en Maternidad y Crianza. Asesora de Lactancia Materna y Doula

Horario: Los jueves de 10.30h a 12h.

Precio: 30€ al mes

(Grupo de plazas limitadas)