935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

L’Ombeliqo es va adherir a la xarxa de centres de suport familiar de Catalunya al juny del 2016. Al setembre del 2016, iniciem el projecte de l’escoleta de L’Ombeliqo.

Què és un centre de suport familiar?

Els centres de Suport Familiar, és un recurs adreçat a les famílies que tenen dificultats per conciliar la seva vida laboral amb la cura dels seus fills i filles. La escoleta de L’Ombeliqo ofereix serveis de guarda infantil per a nens i nenes a partir de 12 mesos amb diversos horaris i tarifes per tal d’adaptar-se al màxim a les necessitats particulars de cada família.

Objectius principals dels centres de suport familiar:

          Facilitar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal.

          Assegurar el benestar dels infants i la satisfacció de totes les seves necessitats durant el temps d’estada en el centre.

          Treballar amb un projecte educatiu i de funcionament basat en el joc.

L’escoleta de l’Ombeliqo

L’escoleta de l’Ombeliqo és un servei pensat per aquelles famílies que busquen un espai familiar, proper i adaptat per als seus petits/es. L’objectiu dels professionals que hi treballem, és generar la confiança necessària per deixar a càrrec d’altres persones part de l’educació dels vostres fills/es. Per tant, oferim un espai obert a les famílies, on tot gira entorn el nen o nena, a les seves necessitats i particularitats. Volem que els més petits/es es trobin a gust i les famílies tinguin la tranquil·litat que els seus fills estan ben atesos. Per fer tot això possible, tenim un màxim de 14 places, amb dues educadores i una persona de reforç.

Què trobareu:

·    Un espai i uns materials adaptats als més petits, pensats perquè els nens i les nenes desenvolupin la seva autonomia i siguin els protagonistes dels seus aprenentatges a l’hora que realitzen diferents activitats de joc.

·    La figura de dues educadores que estaran pendents dels infants en tot moment, vetllant pel seu benestar i establint una relació d’afecte i tendresa.

·    Acompanyament basat en l’educació viva i activa, respectant l’autonomia, la individualitat de cada nen/a i els seus temps d’aprenentatge; que es centren en les necessitats dels mateixos infants, dels seus interessos i processos de creixement.

L’horari de l’escoleta és de 9h a 13h (ampliació de 13h a 15h opcional), de dilluns a divendres, amb flexibilitat a l’hora d’entrada i de sortida.

 

L’ESCOLETA EN IMATGES