935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

DANSA LÚDICA EN FAMÍLIA

La Dansa Lúdica en familia és un espai per sentir i experimentar d’una forma divertida la nostra expressió corporal al ritme de diferents estils musicals. En aquestes sessions té lloc un diàleg corporal que afavoreix a la relació afectiva i al vincle entre pares i fills.
Apropant la dansa a la família com si fos un joc es privilegia una forma de contacte i comunicació entre nens i adults fora de la vida quotidiana. Es tracta d’una iniciació a la dansa creativa on s’aprèn a ballar i es desperta el gust i la sensibilitat per la música i la dansa estimulant la creativitat en familia.
* Activitat dirigida a famílies amb nens/es de 2 a 4 anys
– Horari: Dijous a les 18 hores
– Preu:
12 euros/sessió(18€ tres persones)
40 euros/mes

 

Inscripcions DansaLúdicaFamílies

15 + 11 =

En introduir les dades en aquest formulari, accepta haver llegit i estar d’acord amb l’avís legal.

DANZA LÚDICA EN FAMILIA

La Danza lúdica en familia es un espacio para sentir y experimentar de una forma divertida nuestra expresión corporal al ritmo de diferentes estilos musicales. Son sesiones en las que se establece un diálogo corporal que favorece a la relación afectiva y al vínculo entre padres e hijos.

Acercando la danza a la familia como si fuera un juego se privilegia una forma de contacto y comunicación entre niños y adultos fuera de la vida cotidiana. Se trata de una iniciación a la danza creativa donde se aprende a bailar y se despierta el gusto y la sensibilidad por la música y la danza estimulando la creatividad en familia.

* Actividad dirigida a familas con niños/as de 2 a 4 años

– Horario: Jueves a las 18 horas

– Precio:

12 euros/sesión, (18€ tres personas)

 40 euros/mes