935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

Benvinguts a la botiga online de l’Ombeliqo. Aquí trobareu una selecció de productes que acompanyen a les famílies en el procés de criança. Disposem de productes per als nadons, nens/es i les seves mares. Entre la nostra oferta destaquem les joguines de fusta ideals per a la primera infància, i les motxilles i accessoris de porteig. Tenim també productes fets a mà i amb molt d’amor, de marca pròpia i també de marques amigues. Apostem per un comerç just, proper i de qualitat.

Si busques algun producte que no trobes a la nostra pàgina i/o tens algun dubte, no dubtis en contactar amb nosaltres!

VOLS ORGANITZAR UN TAPPER JOC? INFORMA’T clica aquí

Bienvenidos a la tienda online del Ombeliqo. Aquí encontraréis una selección de productos que acompañan a las familias en el proceso de crianza. Disponemos de productos para los bebés, niños/as y sus madres. Entre nuestra oferta destacamos los juguetes de madera ideales para la primera infancia, y las mochilas y accesorios de porteo. Tenemos también productos hechos a mano y con mucho amor, de marca propia y también de marcas amigas. Apostamos por un comercio justo, próximo y de calidad.

Si buscas algún producto que no encuentras en nuestra página y/o tienes alguna duda sobre alguna cosa en particular, no dudes en contactar con nosotras!

¿QUIERES ORGANIZAR UN “TAPPER JOC”? INFORMATE pincha aquí

Consulta comandes online

1 + 11 =