935195339-722300111 hola@lombeliqo.es

Espai de Joc: Nadons

(0 a 3 anys)

Ir al texto en castellano

L’espai de joc per nadons és un servei pensat per aquelles famílies que, tot i poder tenir cura elles mateixes dels seus fills/nets, en moments puntuals necessitin deixar-los a càrrec d’algú i no contemplen opcions com la llar d’infants, un cangur, etc.

A l’Ombeliqo el que us oferim és:

  • Un espai i uns materials adaptats als més petits, pensats perquè els nens i les nenes desenvolupin la seva autonomia i siguin els protagonistes dels seus aprenentatges alhora que realitzen diferents activitats de joc.
  • La figura d’una educadora especialitzada que estarà pendent dels infants en tot moment, vetllant pel seu benestar i establint una relació d’afecte i tendresa.
  • Acompanyament basat en l’educació viva i activa, respectant l’autonomia, la individualitat de cada nen/a i els seus temps d’aprenentatge, que es centren en les necessitats dels mateixos infants, dels seus interessos i processos de creixement.

El nostre objectiu és per tant que els nens es trobin a gust i els familiars tinguin la tranquil·litat de que els seus petits estaran ben atesos. Sabem que mai com a casa, però intentarem acostar-nos-hi! Com a mare d’un nen de 12 mesos que “només” ha estat amb mi i la seva àvia aquest primer any, entenc perfectament els sentiments que poden sorgir a l’haver de deixar els petits amb persones desconegudes. A l’Ombeliqo treballem des d’un model d’atenció centrada en la persona (en aquest cas del nadó i la família) que passa per prioritzar els seus desitjos i necessitats, respectant els drets i les preferències. Per aquest motiu, prèviament a la inscripció, mantindrem una entrevista inicial on puguem recollir informació que ens ajudi a conèixer cada infant (rutines, costums, etc.) i així poder-nos adaptar a ells. Per poder dur a terme aquest tipus d’atenció és imprescindible treballar amb grups reduïts.

– Horari: Dilluns, Dimecres i Divendres de 9:30 a 12:30 hores (entrada i sortida flexibles).

– Tarifes: 1 dia per setmana 88 euros/mes, 2 dies per setmana 160 euros/mes, 3 dies per setmana 216 euros/mes. (preu sense IVA)

* Altres horaris/tarifes a convenir

Places limitades

Inscripcions i consultes (espai de joc: nadons)

12 + 11 =